13.03.2017

Sesongstart på Fonna

Vi ser frem til årets sommersesong på Folgefonna og vi planlegger sesongstart til lørdag 29.april. Men følg med, det blir muligens påske-åpent hvis vær og forhold tillater dette, fra palmehelgen 08.april til 2.påskedag 17.april.

Denne vinteren har gitt mindre snø enn normalt i fjellet, men over 1100moh har det kommet jevnlige snøfall siden februar. Nå har vi over 4 meter snø i anlegget og det øker stadig, denne og neste uke venter vi mellom 1-2 meter nysnø. I tillegg har vi samlet snø i hele vinter samt konservert mye snø fra 2016. Alt for å sikre en forutsigbar og lang sommersesong! 

I vinter har vi også hevet alle heismastene for å lettere ta unna store snøfall etter sesongstart (dette har vi ikke gjort tidligere sesonger, derfor har heismastene "snødd bort"). 

Ordinær sesong blir fra 29.april til september/oktober. I denne perioden holder vi åpent daglig fra 09.00-16.00 (vi holder stengt i ukedagene i perioden tirsdag 02.-12.mai hvis ikke større bestillinger fra lag og grupper, deretter åpent 7 dager i uken ut sesongen).

Folgefonn Gjestetun tilbyr i perioden 29.april - 19.mai ekstra god deal på overnatting med helpensjon, kun kr 420,- pr person. Ønsker du booke trase til trening eller andre aktiviteter, ta gjerne kontakt på post@visitfonna.no og vi vil sørge for at du får et bra treningsopphold.