09.07.2017

Familierabatt i juli!

Ta med barna gratis i skiheisen i juli!

Fra 10.- til 30.juli vil familier kunne ta med barn i alderen 7-14 år gratis på Fonna alle dager. Barn under 7 år står alltid gratis på ski!

I juli er forholdene på sitt beste og snøen er perfekt! Vi har familieløype og morsom freestylepark for alle nivå. På Fonna finner du også skiutleie fra voksen og barn samt cafe. Den beste opplevelsen i sommer er å carve nedover Folgefonna i behagelige sommertemperaturer med utsikt til Hardangerfjorden!

Det er mange gode overnattingsalternativ i Jondal, fra Folgefonn Gardscamping (fra 130,- kr pr pers i hytte) til Folgefonn Gjestetun (nyopppussede rom sentralt i Jondal, halvpensjon fra 480,- pr pers). 

Tilbudet gjelder som følger i perioden 10.juli til 30.juli: 1 voksen med dagskort kan ta med 1 barn gratis. 2 voksne med dagskort kan ta med alle egne barn gratis. Barn under 7 år står som vanlig alltid gratis på Fonna i hele sesongen. 

Tilbudet gjelder kun barn i familie og gjelder kun ved kjøp av ordinært heiskort. Det gjelder ikke for aktive løpere, alpinklubber i trening, pakketurer og andre forhåndsolgte billetter.