24.06.2013

Red Bull Under My Wing

Under vingen til Aksel Lund Svindal - på Fonna

Denne uken på Fonna vil 10 alpinister i alderen 15-19 år få muligheten til å lære å trene, spise, sove, behandle media og skaffe seg sponsorer som Aksel Lund Svindal – av Aksel Lund Svindal.

Red Bull Under My Wing, i samarbeid med Norges Skiforbund, Fonna, Swix og Telenor, er et prosjekt der Aksel Lund Svindal gir norske skitalenter en unik mulighet til å lære av den aller beste – med hjelp av ekspertene som har hjulpet ham å komme til toppen av pallen. Nordmenn er som kjent født med ski på beina, og det er ingen hemmelighet at vi er velsignet med utrolig mange talenter her i landet. Derfor er vi på jakt etter Norges fremtidige OL-håp.

Denne uken vil Aksel overføre essensiell kunnskap om trening, kosthold, søvn, behandling av media og økonomi i samarbeid med eksperter innenfor de forskjellige feltene. Målet er at deltakerne vil gå ut av treningsleiren med nøkkelkunnskap for en fremtidig proffkarriere, og inspirasjon til å komme seg videre fra startbua.

Dagene vil bestå av praktisk trening på snø, tørrtrening, foredrag fra ekspertene, sosialt samvær, videoanalyse med mer.