06.07.2016

Familierabatt i juli

Ta med barna gratis i skiheisen i juli!

I hele juli vil familier kunne ta med barn i alderen 7-14 år gratis på Fonna alle dager. Barn under 7 år står alltid gratis på ski!

I juli er forholdene på sitt beste og snøen er perfekt! Vi har familieløype, langrennsløype og morsom freestylepark for alle nivå. På Fonna finner du også skiutleie fra voksen og barn samt cafe/varmestue. Den beste sommeropplevelsen er å carve nedover Folgefonna i 20 plussgrader med utsikt til Hardangerfjorden!

Det er mange gode overnattingsalternativ i Jondal, fra Folgefonn Gardscamping (fra 130,- kr pr pers i hytte) til Folgefonn Gjestetun (nyopppussede rom sentralt i Jondal, halvpensjon fra 480,- pr pers). 

Tilbudet gjelder som følger, i juli: 1 voksen med dagskort kan ta med 1 barn gratis. 2 voksne med dagskort kan ta med alle egne barn gratis. Barn under 7 år står som vanlig alltid gratis på Fonna i hele sesongen. 

(Tilbudet gjelder kun barn i familie, ID må fremvises. Gjelder kun ved kjøp av ordinært dagskort voksen, gjelder ikke aktive løpere, alpinklubber i trening, pakketurer og andre forhåndsolgte billetter.) 


Foto: Erik Nylander, WhatCamps